POTREBUJETE NOVO FASADO? MORDA LE OBNOVO DOTRAJANE FASADE? NE POZNATE VSEH MOŽNOSTI?

Specializirani smo za izvedbo fasaderskih in štukaterskih del, izdelavo toplotnoizolacijskih fasad, sanacijo fasad, izdelavo napušča, montažo izolacijskega stiroporja in grafitnega stiroporja, izdelavo cokla, ter druga fasaderska dela. Izvajamo fasade tako na stanovanjskih kot tudi nestanovanjskih objektih. Kontaktirajte nas še danes in z veseljem vam bomo svetovali, ter skupaj z vami našli najboljšo rešitev za vas in vaš objekt!

Fasada predstavlja zaključni del zgradbe in je namenjena prvotno zaščiti pred vremenskimi pojavi in preprečevanju toplotnih izgub, prav tako pa je pomembna njena estetska funkcija. Ena izbed glavnih funkcij fasede je toplota zaščita stavbe. Fasada preprečuje uhajanje toplote iz notranjosti zgradbe in s tem občutno zniža stroške ogrevanja. Za povečanje toplotne izolativnosti stavbe je pri gradnji fasade potrebno uporabiti materiale z nizko toplotno prevodnostjo. S kakovostnimi materiali in pravilno izvedbo lahko s fasado zmanjšamo toplotne izgube tudi do 40 odstotkov. Kvalitetna toplotna obnova fasade lahko zmanjša vaše stroške. Z vgradnjo toplotno izolacijskega sistema se odločite za učinkovito rabo energije.

Fasade so sestavljene iz različnih delov, odvisno od tipa. V grobem jih sestavlja izolativni sloj iz izolacijskih plošč, ki se prilepi ali kako drugače pritrdi na zunanjo steno, sledi plast lepila in zaščitna mrežica. Na koncu se zaključi še z granuliranim slojem, ki da vašemu domu svoj pečat. Danes se naročniki odločate predvsem med različnimi tipi fasad in barvami ter odtenki.

Želite več informacij ali ponudbo?

Za več informacij o naši ponudbi storitev in izdelkov nas kontaktirajte!